Valencia CF07 agosto 2021

CRÒNICA | El Valencia CF perd contra el Brentford FC (2-1)

Diego López va avançar al nostre equip, però el conjunt anglés va aconseguir remuntar en la segona meitat

La pretemporada baixa el teló per al Valencia CF. El nostre equip va disputar contra el Brentford FC el seu últim duel de preparació, en un partit que es va segellar amb derrota per 2-1. D'aquesta manera, els de José Bordalás tanquen una pretemporada que deixa molt bones sensacions abans que divendres que ve l'equip debute en LaLiga contra el Getafe CF a Mestalla.

En la primera meitat, el Valencia CF va ser de menys a més. Després de superar la intensitat local dels primers minuts, el nostre equip es va ensenyorir del ritme del joc. Se sentia còmode sobre la gespa, desplegant els senyals d'identitat que s'estan enfortint durant tota la pretemporada.

Aqueixa línia de creixement va trobar el seu premi als 30 minuts. Diego López va posar per davant al Valencia CF en el marcador després d'una sensacional jugada personal. Es va desfer de diversos rivals i va definir amb qualitat per a batre a ratlla, porter del Brentford. El gol va solidificar les idees del nostre equip, que va mantindre el seu avantatge fins al final del primer temps.

Després de la represa, va fer aparició sobre la gespa una intensa pluja. Malgrat tot, el Valencia CF va mantindre la mateixa filosofia, encara que el Brentford FC va fer un pas avant, impulsat pel suport de la seua afició. Amb el pas dels minuts, el nostre entrenador José Bordalás va moure la banqueta per a repartir minuts entre la plantilla. Això va provocar que l'equip necessitara uns instants per a reordenar-se i el Brentford FC ho va aprofitar per a donar-li la volta al marcador.

L'empat va arribar als 64 minuts. Pinnock va cabotejar un servei de cantonada i va aconseguir el 1-1. En el minut 70, Onyeka va signar el 2-1 en un atac en el qual el conjunt anglés va acumular molts jugadors en l'àrea valencianista. El marcador no es va moure i l'el nostre equip va encaixar una derrota en el seu últim compromís de pretemporada. Malgrat tot, el Valencia CF ha acumulat bones sensacions durant aquestes setmanes i arriba preparat per al debut del pròxim divendres a Mestalla contra el Getafe CF.

Fitxa tècnica

2.- Brentford FC: Raya, Ajer, Jansson, Pinnock, Canós, Janelt, Norgaard, Henry, Mbeumo, Ghoddos i Forss. També van jugar Onyeka, Dervisoglu, Sorensen, Roerslev, Bidstrup i Peart-Harris

1.- Valencia CF: C. Rivero, Hugo G, R. Sobrino, Diakhaby, Manu Vallejo, Jason, Esquerdo, J. Vázquez, Diego López, Joseda i Burlamaqui. També van jugar Javi Guerra, Cheryshev, Joseda, Guedes, Gabriel Paulista, Maxi Gómez i Thierry Correia.

Gols: 0-1, m. 30 Diego López.  1-1, m. 64 Pinnock. 2-1, m.70 Onyeka